falske hublot ure

Resultatet är en snygg klocka med rimlig storlek från en kollektion som länge har lockat ett stort antal lyxiga köpare av sportklockor.
Det inre av UNICO-rörelsen hyllas högre än många. Jag uppmuntrar dig att läsa vår David Bredans recension av 42mm Big Bang-remversionen för mer bakgrundsinformation och insikt. För att göra en lång historia kort är det verkligen en tekniskt imponerande rörelse, och många av mina kamrater skäms för den. Kortfattad statistik om HUB1280 UNICO kolonnhjulskronografrörelse inkluderar en tre-dagars kraftreserv, en modulär flykt, en omdesignad oscillerande dubbelkoppling och en flyback-funktion.

Femton år efter introduktionen av Big Bang introducerade Hublot Big Bang Integral och lade till en armbandmodell i ett stycke till linjen. Integralen debuterade i följande tre varianter: titan, som beskrivs i denna artikel; och guldkung; och helt svart keramik. Även om Big Bang hittills inte har fästs uteslutande på ett band (se denna armbandmodell från några år sedan) lever vi i en tid av spridning av integrerade armband. Jag är faktiskt förvånad över att det tog Hublot så lång tid att nå ett "omvänd offshore" -avtal med Big Bang. Lyckligtvis har Hublot inte bara lagt till ett integrerat armband i 42mm Big Bang-fodralet (utan tvekan det mest bärbara fodralet), utan har också uppdaterat och omdesignat fodralet.

Enligt min mening har Hublot gjort några ändringar i 42mm Big Bang-fodralet och urtavlan, vilket totalt sett är en betydande förbättring. En ändring av ratten visar arabiska siffror som siffror med ett enkelt index, vilket jag verkligen älskar. I det här fallet har tryckknapparna ändrats tillbaka till den falske hublot ure  ursprungliga stilen från den ursprungliga 2005-modellen. I själva verket konstaterar Hublot att dessa rektangulära tryckknappar fungerade som inspiration för armbandets design genom fasning, lutning och alternerande polerad och satin finish.
Sandwich-fodralet är vattentätt mot 100M, men med små modifieringar och ersätter hartskompositet med en komplett konstruktion i titan (eller King Gold eller keramik). Svart kompositharts används för ramdelen och gummi används runt kronan. Denna modifiering av fodralet gör designen något nykterare, medan den glesa användningen av svart hartskomposit och gummi accentuerar de estetiska egenskaperna utan att vara överdriven.