goedkope audemars piguet horloges

Het merk maakte zijn eerste echt baanbrekende creatie in 1892 met de ontwikkeling van het eerste minuut-repeater-polshorloge. Slechts een paar jaar later, in 1899, debuteerden ze met het "Grand Complication" -zakhorloge. Het model had zeven unieke complicaties, waaronder een grote en kleine slag, minutenrepetitie, alarm, eeuwigdurende kalender, deadbeat-seconden, chronograaf met springende seconden en een secondewijzer
De zaken veranderden voor het bedrijf toen beide oprichters in een tijdsbestek van een jaar overleed, van 1918 tot 1919. Het goedkope audemars piguet horloges bedrijf bleef echter in de bekwame handen van de zonen van de oprichters, Paul Louis Audemars en Paul Edward Piguet. Samen zetten ze de familietraditie van innovatie voort met de creatie van het dunste zakhorloge-kaliber in 1925, de ontwikkeling van het eerste geskeletteerde zakhorloge in 1934 en het debuut van het dunste polshorloge in 1946.
Audemars Piguet verstevigde zijn plaats in de geschiedenis van uurwerken in de jaren 70. Terwijl de kwartscrisis de industrie bleef beïnvloeden, hadden Audemars Piguet en andere traditionele horlogemakers moeite om relevant te blijven. Het merk wist dat ze iets gewaagds moesten doen. Dus aan de vooravond van de Swiss Watch Show in 1972 (nu bekend als Baselworld), ontmoette de algemeen directeur van het bedrijf de legendarische ontwerper Gerald Genta. Hij vertelde Genta dat het merk ernaar streefde een geheel nieuwe categorie horloges te creëren, het luxe sporthorloge, en dat ze een ontwerp nodig hadden om de volgende dag te presenteren. Genta was meteen geïnspireerd en zijn genialiteit ging aan het werk. Het resultaat was de iconische Royal Oak.
Een decennium later kreeg het vlaggenschip een upgrade van ontwerper Emmanuel Gueit en was de grotere Royal Oak Offshore geboren. Hoewel deze opvallend onconventionele modellen bij hun eerste debuut polariseerden, zijn ze uiteindelijk het merk gaan definiëren. Toch is Audemars Piguet altijd blijven innoveren. Om het 125-jarig jubileum van het bedrijf rond de eeuwwisseling te vieren, onthulden ze een zeer gecompliceerd model met de vergelijking van tijd, zonsopgang, zonsondergang en een eeuwigdurend kalendermechanisme. Of je nu kiest voor een van de populaire modellen van het merk, zoals de Royal Oak, of een van hun zeer complexe complicaties, je weet dat je een icoon draagt ​​als je een Audemars Piguet draagt.