replica omega watch

Omega oprettede sin første Speedmaster Snoopy-udgave (ref. 3578.51.00) i 2003 for at fejre det unikke link mellem det schweiziske urmærke, NASA og den berømte beagle, der findes i tegneserien Peanuts.

Snoopy blev NASA-astronauternes maskotte i 1960'erne, da Charles M. Schulz begyndte at skabe tegneserier, der skildrer den berømte hundekarakter på månen. I 1968 blev Snoopy valgt som symbol på NASAs sikkerhedsprogram. Astronauter introducerede ”Silver Snoopy Award” for at anerkende mennesker eller virksomheder, der bidrog væsentligt til “succesen med menneskelige falske omega ure rumflyvningsmissioner.”

Omega modtog prisen i 1970 for sine bidrag til udforskning af rummet og Speedmasters vitale støtte under redningen af ​​Apollo 13.
Kommer nøjagtigt 50 år fra denne begivenhed, skabte den nye Speedmaster "Silver Snoopy Award" 50-års jubilæum en masse brummer blandt urentusiaster og samlere, især for sin hidtil usete animation på caseback, der gør denne udgave anderledes end enhver anden Speedmaster-specialudgave
Uret kommer i rustfrit stål og måler 42 mm i diameter, den typiske størrelse på Moonwatch. Sammenlignet med det er den nye model lidt tykkere med 14,47 mm, inklusive safirglas inkluderet (vs. 14,26 mm).
Med sine typiske lyra-lugs og asymmetrisk design er sagen udstyret med en blå keramisk [ZrO2] fast ramme med en takymeterskala. Vandmodstand er 50 meter.
Skiven er lavet af sølv som bemærket af "Ag925" centrale indgravering. Sølvbaggrunden giver den ideelle kontrast til de tre blå underopkald. De 30 minutter og 12 timers kronograftællere er placeret klokken 3 og 6 og har en sneglet finish.
Snoopy-karakteren optræder første gang klokken 9 i den prægede sølvmedalje på den blå subdial, der gengiver den sølvstift, som NASA-astronauter giver til tildelingsmodtagere. Milepælen i Silver Snoopy-prisens 50 år fejres med teksten "50-årsdagen".
De vinkelformede timemarkører og hænder er også blå for perfekt harmonisering med ensemblet. Den blå farve ændrer sin nuance afhængigt af miljøets lys og vinklen.
Super-LumiNova bruges til de centrale hænder (timer, minutter og kronografsekunder) såvel som til timemarkørerne. Takymeterskalaen for den keramiske ramme er ikke blevet behandlet med selvlysende materiale. I stedet er hvid emalje blevet brugt til længerevarende hvidhed og holdbarhed.