Moncler Tunnettu symbolisesta ylellisyydestään, joka asuu poikkeuksellisissa ulkovaatteissa ulkona, esittelee nyt Moncler-silmälasit. Moncler-aurinkolasimalliston on valmistanut Tom Ford -lasien valmistaja Marcolin.

Vuonna 2015 Marcolin ja Moncler ilmoittivat allekirjoittavansa maailmanlaajuisen sopimuksen viideksi vuodeksi. Katselimme äskettäin kuutta kopio moncler takki myynti Moncler-aurinkolasia. Nämä kuusi tyyliä olivat saatavilla maailmanlaajuisesti Moncler-putiikeissa. Pian sen jälkeen Pretavoir on ylpeä saadessaan Moncler Sunglass -malliston.

Moncler-tyyliä ilmentää sen pehmustettu untuvatakki, jonka suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime kausien aikana.

Aurinkolasit pitävät paikkansa Monclerin arvoista: huippulaadukkaista materiaaleista, innovaatioista ja kokeiluista, esteettisen toiminnallisuuden yhdistämisestä ja teknologisesta tutkimuksesta ajattoman tyylikkäisiin designelementteihin. Moncler-untuvatakki palautetaan malleihin ML0001 ja ML0002. Hypoallergeenisella peitteellä varustetut aerodynaamiset temppelit erottavat miesten asetaatti ML0003- ja unisex ML0004 -kehykset. Tämä takaa paremman istuvuuden jokaiselle kasvolle ja ulkonäön korkealla oleville suojalasille, joiden heijastamattomat linssit suojaavat silmiä lumen heijastuksilta. Saatavana on myös polarisoitu linssiversio, joka tarjoaa parannetun häikäisyn.