goedkope club arsenal

Het begon allemaal in het beroemde (of niet) Le Cyrano - bekijk onze recensie vanaf daar - de perfecte plek om een ​​drankje te drinken, vooral als je naar Sutton gaat, het is minder dan 10 minuten lopen. Dus, na een paar drankjes, veel gelach en een geweldige warming-up, gingen we om 1u30 op weg naar de club. De wachtrij was nog steeds ok, maar we moesten nog 25 minuten goedkope club arsenal wachten. Bij de ingang, hetzelfde als gebruikelijk, documenten en dresscode verificatie, dus onthoud: neem je ID mee en verkleed je!

Toen we binnenkwamen, konden we zien waar mensen het over hadden ... mooie versieringen, mooie mensen (of gewoon goed gekleed) en een chique omgeving. Tot zover goed, laten we de dansvloer eens bekijken! Nou wat kan ik zeggen? Goede multimedia-ervaring? Ok, maar niet gevolgd door goede muziek. Goede ruimte om te dansen en plezier te hebben? Oké, maar te druk en zijn de mensen niet bijzonder ontspannen? Te bezorgd over hun uiterlijk.

Voordat ik naar de rest van het feest ga, is het tijd om over de muziek te praten. Wat bedoel ik met "geen goede muziek"? Het is simpel: bijna hetzelfde hoor je op een radiostation. Het zal moeilijk zijn om verrast te goedkope voetbal truien verkoop worden, veel populaire house en r & b is voornamelijk alles wat je hoort, met slechts een paar hints van experimenten van de dj's. Oke oke! Je hebt gehoord dat David Guetta en LMFAO daar speelden! Ja, dat deden ze, maar het maakt de muziek niet elke avond goed!