køb billige Audemars Piguet

Audemars Piguet Code 11.59-serien var utvivlsomt en af ​​de mest splittende store udgivelser i 2019. Entusiastiske meninger blev delt mellem at mærke det som en radikal afvigelse fra brandets signaturstil og omfavne det som en dristig ny retning. Da koden 11.59 træder ind i sit andet år, har Audemars Piguet væsentligt opdateret linjen med langt mere visuel punch og introduceret fem nye sunburst urskivevarianter og et dynamisk design i to farver til både de tre hånd- og kronografmodeller. Som et resultat føles den nye Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding 41mm og Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding Chronograph 41mm langt mere af en komplet pakke end deres lanceringsmodel forgængere med dramatiske urskiver, der bedre matcher det komplekse sagsarbejde.
41 mm-kufferterne af både de tre hånds- og kronografkode 11.59-modeller bevarer den samme flerlags arkitektoniske form af originalerne fra 2019 med modernistiske skeletknapper, der omgiver et centralt kabinetbånd. Mens henrettelser i hvidguld og pink guld stadig er tilgængelige, giver den nye tofarvede hvidguld- og pinkguldmulighed virkelig dette design til at komme til sin ret. Med den klare kontrast mellem de to metaller bliver overgangene mellem det centrale kabinet, lugs, bezel og caseback langt mere slående, mens den ottekantede form af casebåndet (en subtil nik til det branddefinerende Royal Oak) bliver langt mere tydelig . Hver af de børstede og polerede facetter skiller sig ud i større kontrast, og den samlede effekt hjælper med at forstærke den ultramoderne etos i designet. Det er også værd at bemærke, at tofarvede guldmodeller er en ægte sjældenhed i brandets katalog, med kun en model, der nogensinde er lavet i hvidguld og pink guld før 1978. Den slags sjældenhed og afvigelse fra fortiden understreger yderligere den fremadrettede mentalitet. bag koden 11.59. For alle tre metalindstillinger er den nye kode 11.59 færdigbehandlet med en blændfast resistent safirbag og en skuffende 30 køb billige Audemars Piguet meter vandmodstand.


De overordnede drejekonstruktioner af de nye kode 11.59-modeller overføres også fra tidligere versioner med de minimalistiske pindehænder parret med en kombination af tynde stafettestokkeindeks og rene, futuristiske anvendte arabiske tal. I de fleste tidligere versioner af koden 11.59 har dette dial-layout været det vigtigste stridspunkt for entusiaster, hvor mange kritiserer layoutet for at føle sig for simpelt eller ufrugtbart i forhold til brandets andre tilbud. De fem nye lakerede urskivefinisher, der tilbydes til både de tre hånd- og kronografmodeller, går langt mod at bekæmpe denne kritik og puster liv ind i den afskærmede form med dynamiske sunbursts og levende farver. Den reneste og mest traditionelle af disse er en smuk sølv sunburst-behandling efterfulgt af en trækulgrå degradè sunburst, der tilføjer miles af visuel dybde. Hvor disse nye muligheder virkelig kommer til live, er det dog med farve. Audemars Piguet tilbyder denne røgfyldte degradè sunburst finish i en dyb merlot rød, kongeblå og en levende lilla. For ren visuel indvirkning er brugen af ​​lilla vanskelig at top her, hvilket hæver et design, der føltes sterilt i sort til noget dristigt, luksuriøst og stødende. For alle fem farvemuligheder på både kronograf og tre håndmodeller forbliver det påtrængende ikke-farvematchede datovindue kl. 4:30 en afbrydelse af urets visuelle flow.


Audemars Piguet driver koden 11.59 selvvindende med den interne Calibre 4302 automatiske bevægelse. Med en øjeblikkelig springdatomekanisme og et smukt udført udvalg af dekorationer tilbyder Caliber 4302 70 timers strømreserve med en slaghastighed på 28.800 bph. Koden 11.59 Selvvindende kronograf modtager den interne kaliber 4401 automatisk kronografbevægelse. Lidt overraskende blev dette den første nogensinde fulde automatiske kronografbevægelse, da den debuterede i koden 11.59 sidste år. Det er bestemt en indledende indsats, der er værd at Audemars Piguet-navnet dog. Den har en flyback-kronografmekanisme, Côtes de Genève og perlage på tværs af pladerne og broerne og en dramatisk lyserød skeletrotor. Med hensyn til ydeevne giver Caliber 4401 70 timers strømreserve med en slaghastighed på 28.800 bph.